Op Maat

Volgens jouw wensen of een hybriede quiz

Ruim Aanbod

Ofwel werken wij een quizconcept volledig op maat van je bedrijf uit. Een andere mogelijkheid bestaat erin dat jullie een keuze maken uit één van de hiernaast vermelde hybriede quizconcepten, waarbij quizrondes gecombineerd worden met indoor of outdoor praktische opdrachten. Hiervoor werken we samen met ons moederbedrijf Events on the Move.

The Hunger Games

Een ‘over the top’ quiz / entertainment formule geïnspireerd door de befaamde Hunger Games serie. De groep wordt opgesplitst in 2 subteams en elk lid van het subteam krijgt een nummer toegewezen. Een entertainer – presentator staat midden in de arena voor een flinke portie ‘Brood & Spelen’ in de vorm van een ultiem eliminatiespel.

Ken je Collega's

Een knotsgek entertainment concept – 100% fun en 100% teambuildend – dat drie à vier uur lang als een trein op hoge snelheid voorbij raast en de deelnemers nooit zal vervelen. Als blijkt dat de deelnemers regelmatig op een verkeerd spoor worden gezet, wordt de sfeer steeds losser, de spanning steeds groter en de wil om als team goed te presteren steeds intenser.

Russian Roulette

De langverwachte opvolger van ‘De Foute Quiz’. Even hilarisch, even onvoorspelbaar en zo mogelijk nog fouter… de quiz met de meest bijzondere en verrassende spelregels ter wereld. Continu worden de teams op een verkeerd been gezet, moeten ze gokjes wagen met verregaande consequenties, en kunnen ze hun kennis over specifieke onderwerpen etaleren. De opbouw van de quiz zorgt vanaf de 1ste minuut voor spanning, hilariteit én ambiance.